Ja si i ka siguruar përgjimet Zoran Zaev

147

Ja si i ka siguruar përgjimet Zoran Zaev

Fatime Fetai nga Prokuroria Speciale Publike në Maqedoni, sot ka prezantuar lëndën e re ”Shënjestra” ku shenjëstrohet Drejtoria për Siguri Kombëtare (DSK) e Maqedonisë, e cila ka kryer përgjime e paligjshme.

Fatime Fetai ka treguar se si kanë arritur materialet deri tek dora e Zoran Zaev, i cili edhe i prezantoi ato në publik.

Një i punësuar në DSK ka parë disa materiale audio dhe të transkriptuar nëpër zyrat e DSK-së dhe i’a ka dhuruar një personi të dytë jashtë objektit, transmeton telegrafi.

Personi i dytë pastaj ia ka dorëzuar ”bombat” Zaevit.

Comments