Jennifer Aniston drejt ndarjes

262

Moebel THEMA

Jennifer Aniston

Sipas “In Touch”, Aniston është e pasigurtë për këtë lidhje për shkak të martesës së saj të kaluar.

“Jennifer i ka ende të freskëta problemet nga marrëdhëniet e mëparshme, përfshirë martesën e dështuar me Brad. Ajo u ka thënë miqve të saj se jeton në frikë të vazhdueshme se Justin do të largohet me një femër tjetër dhe ta lërë atë zemërthyer, njësoj siç bëri Brad”, ka thënë burimi.

Vetëm pak ditë më parë, Aniston kishte ironizuar ndarjen e Pitt nga Jolie, duke thënë: “Ç’të mbjellësh, do të korrësh”.

Comments