Ju nuk e keni parë akoma vajzën e Presidentit Trump 

213

Moebel THEMA

Presidenti i ri i SHBA-ve Donald Trump, përveç bashkëshortes seksi që ka ai ka edhe vajzat e tij të cilat kanë vëmendjen e mediave në të gjithë botën.

Është kjo Ivanka Trump vajza bukuroshe e presidentit të sapo zgjedhur Donald Trump, ajo është mjaft tërheqëse dhe e bukur

Comments