Ngjarja ka ndodhur në një spital kinez, ku kamerat e sigurisë duket se kanë kapur momentin kur shpirti ndahet nga trupi për të shkuar në botën tjetër. Në video duket qartë një hije që ngrihet sipër trupit dhe më pas zdhuket duke ju drejtuar derës. Pacientja e shtrirë në hollin e spitalit sapo ishte ndarë nga jeta. Fakt ky që shton autenticitetin e videos, por nga ana tjetër nuk dihet në cilin spital kjo ngjarje ka ndodhur dhe nëse videoja është prekur. Sipas Tuko News në Kinë, kjo video është xhenuine dhe ka kapur një ngjarje që të gjithë ne do e kalojmë.