Kocijançiç: Të mos pengohet puna e PSP-së

186

Moebel THEMA

katica-kuvend-780x439

Në lidhje me pengesat që i bëhen Prokurorisë Speciale Publike (PSP) ka reaguar edhe ambasadori britanik, Charles Garrett dhe zëdhënësja e Komisionit Evropian, Maja Kocijançiç.

Kocijançiç deklaron për agjencinë e lajmeve META se Bashkimi Evropian i inkurajon të gjithë institucionet në vend që të veprojnë në kuadër të obligimeve të Marrëveshjes së Përzhinos dhe ta mbështetin PSP-në.

Comments