Komuna e Tetovës -fushatë senzibilizuese për sëmundjen e kancerit të gjirit

438

Moebel THEMA

Në kuadër të Muajit Tetor i cili është muaji i luftës kundër kancerit të gjirit, kryetarja e Komunes Teuta Arifi  në ora 11:00 do të vizitojë Qendrën Klinike në Tetovë (Qendra Urgjente – objekti i ri) transmeton Faktiditor.

Me pas kryetarja Arifi do të realizojë edhe vizitë nëpër objektet afariste të grave në rrugën e butiqeve në Tetovë, ku do të shpërndahen broshura dhe këshilla mjekësore për sa i përket kësaj sëmundjeje tipike për gratë.Faktiditor.

Comments