Kosova dhe Shqipëria të ngrisin zërin për kushtet e të burgosurëve politik në Maqedoni !

993

Kosova dhe Shqipëria , shoqatat e ndryshme KMDLNJ-ja etj duhet ta ngrisin zërin për padrejtësitë mbi luftëtaret e lirisë në kampet sllavomaqedone ku në këto kampe nuk ka as kushte me elementare higjenike ushqimore etj

Ndihem keq dhe i pafuqishëm të ju ndihmoi shumë vëllezërve idealit e shokëve të mi aty ..shkruan Erald Selca në facebook bashkëluftëtar dhe veprimtar

Comments