Kosova në grup të fortë për Europianin e futsallit

311

Moebel THEMA

Kosova në rundin preliminar për “Euro 2018” në futsall, do të përballet me Qipron, shtet që nuk e ka njohur pavarësinë e Kosovës.

Kosova që po merr pjesë për herë të parë në eliminatoret e europianit në futsall, do të jetë në grupin E së bashku me Norvegjinë, Danimarkën dhe Qipron.

Comments