Kujtesë: Adem Jashari simboli i lirisë së një kombi

194

Image result for adem jashariImage result for adem jashari

Moebel THEMA

Kujtesë.Ka figura shqiptare që të gjithë duhet t’u përkulemi, ashtu sic i përkulej nënës së tij të shtrenjtë Adem Jashari që mund ta shihni në këtë video të mëposhtme.Një luftëtar i madh , simboli i lirisë së një kombi të vuajtur dhe të shkatërruar nga regjimet dhe luftërat në histori.Njeriu që dha jo vetëm jetën e tij të shtrenjtë për Kosovën, por u shdërua në vlerën më të madhe njerëzore, humane, luftarake .Pa të sot tjetër kahje do kishte historia për shqiptarët.Kosova nuk do ishte këtu ku është-e Pavarur dhe sovrane.Nëse një popull i harron flijuesit e tokës së tyre, ai nuk meriton të ketë liri dhe të drejta.Ta përkujtojmë këtë luftëtarë parreshtur./Faktiditor/.

 

Comments