Kuvendi miratoi ndryshimet, lejet për vozitje do të vlejnë deri në fund të vitit

131

Me 90 vota pro, deputetët e Kuvendit Republikan miratuan ndryshimet në Ligjin për siguri në trafik, me çrrastë zgjatet vlefshmëria e lejeve për vozitje dhe të njëjtat do të vlejnë deri në fund të vitit, gjegjësisht 31 dhjetor 2024.

Comments