Kuvendi miraton projektligjin, ja sa do të jetë buxheti i shtetit për vitin 2022

123

Kuvendi i Kosovës e miraton në shqyrtim të parë Projektligjin për ndarjet buxhetore të Buxhetit të Kosovës.

Moebel THEMA

Me 65 vota për e asnjë kundër dhe asnjë abstenim Kuvendi e miratoi në parim Projektligjin mbi ndarjet buxhetore të buxhetit të Republikës së Kosovës për vitin 2022.

Buxheti për vitin 2022 do të jetë 2 miliardë e 748 milionë euro

Comments