Ky baba kosovar ka shokuar fëmijët e tij pas rezultateve të PISA-s (Foto)

178

re_1481200507-7456309

Rezultatet e testit PISA për arsimin në Kosovë ka shokuar të gjithë, duke shpërfaq nivelin e ulët të diturisë së nxënësve në Kosovë. Reagime ka pasur nga të gjitha anët, por edhe paralajmërime nga institucionet për masa që ky rezultat të ndryshojë.

Një prind nuk ka dashur të pres Ministrinë e Arsimit që të merr masa për fëmijët e tij, ai ka marrë përsipër vetë përmisimin e performancës së fëmijëve të tij në shkollë.

Menyra se si ka zgjedhur ky prind është mjaftë e rëndë dhe ekstreme, ai në një fotografi që po shprendahet në rrjetet sociale shihet duke i qëndruar me sëpatë mbi kokë fëmijëve të tij deri sa ata po bëjnë detyrat e shtëpisë, përciellë “Magazina.al”

Prindi në fotografinë e publikuar në profilin e tij ka shkruar se këtë po ja bën fëmijëve pasi nuk po ka çfarë t’i bëj ministrisë së arsimit.

Edhe pse duket ekstreme, kjo është një shaka që prindi ka bër me fëmijët e tij.

Comments