Ky është çmimi për Dizel dhe Benzinë gjatë 24 orëve në Kosovë

112

Ministria e Industrisë, Tregtisë dhe Ndërmarrësisë ka njoftuar lidhur me çmimin e fundit për karburantet.

Nga kjo ministri është theksuar se çmimi për litër Dizel në 24 orët e fundi do të jetë 1.86 cent.

Çmimi maksimal i lejuar i produktit Diezel është 1.86 cent për litër;

Çmimi maksimal i lejuar i produktit Benzinë është 1.74 cent për litër;

Moebel THEMA

Çmimi maksimal i lejuar i produktit Gaz është 0.79 cent për litër.

Çmimi i lartcekur është në funksion e sipër deri nesër në ora 10:00.

Pavarësisht pritjeve të qytetarëve që ky çmim të jetë më i lirë, çmimet veçse janë duke u rritur.

E çudia më e madhe është se tani Benzina ka çmim më të lirë se Dizel-i./Lajmi.net/

Comments