Ky është fshati më i veçantë në botë, që nuk ka asnjë rrugë (Foto)

355
Ky është fshati më i veçantë në botë, që nuk ka asnjë rrugë (Foto)

Moebel THEMA

1-41-780x439Fshati Giethoorn, në Holandë njihet për karakteristikën e tij unike– këtu ju nuk do të gjeni vetura, autobusë apo mjete të tjera moderne transporti.

I njohur ndryshe si “Venecia e Holandës”, ky destinacion mahnitës nuk ka rrugë por vetëm kanale ujore.

Mënyra e vetme për të udhëtuar nëpër fshat është përmes varkës, duke shijuar kështu atmosferën e qetë, relaksin dhe komfortin, transmeton oranews.

I mbushur me paqe, Giethoorn ka jetën e tij të veçantë.

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

Comments