Dy vëllezër me mbiemrin Begaj, kanë vdekur nga rrëzimi i aeroplanit në afërsi të Shkupit, raporton Alsat.

Indeksonline ka publikuar fotografinë e Visar Begajt dhe shkakun se pse vëllezërit Begaj janë gjetur në këtë aeroplan.

begaj 1

Qëllimi i udhëtimit, ka qenë iniciativa e dy vëllezërve investitorë kosovarë, të cilët kanë dashur të hapnin një klub për fluturime në Istog.