Ky është urimi i veçantë i Policisë Shqiptare për 28 Nëntorin (Foto+Video)

60

Moebel THEMA

screenshot-12_1480192472-8997981

Një video e publikuar nga mediat britanike por jo vetëm, tregon momentin kur kamerat e sigurisë kanë filmuar një burrë dhe një grua duke bërë seks në një dyqan rrobash.

Sipas mediave të huaja thuhet se burri ka qenë pronari i dyqanit e ndërsa gruaja punonjëse. Edhe pse kanë qenë në orar pune dhe dyqani ka qenë i hapur për klientët, kjo nuk i ka penguar ata të bëjnëseks të ekspozuar.

Por një klient i cili futet në dyqan për të blerë, duket se i ka prishur punë çiftit të papërmbajtur.

Videoja e filmuar në Kinë është ngarkuar në internet fillimisht nga një faqe kineze e më pas është përhapur gjerësisht.

Comments