Ligjeratë interesante e Elvis Naçit-Ja ç’farë u kërkon babai fëmijëve pasi të vdes?!

112

Image result for elvis naci

Moebel THEMA

Secili njeri në çastet e fundit të jetës e ka pendimin me vete për gjërat të cilat ai i ka bërë .Por gjithashtu secili nga ne e di se cfarë në të vërtetë ka bërë dhe a mund të niset i qetë përpara Zotit të madhërishëm që është i madh dhe di të falë transmeton Faktiditor.
Një ligjeratë që sjellim sot të teologut Elvis Naçi ka një rrëfim interesant.Eshtë një baba që pyet fëmijët e tij se si është.Padyshim se cdo fëmijë nuk do ta jepte me asnjë çmim një baba dhe natyrisht se do thoshte se ai është më i miri i botës që edhe në fakt ndodhë.Por, a e pranon këtë vetë babai para fëmijëve, ç’farë përgjigje u jep atyre?!.A ka lënë ai dicka madhështore në këtë jetë ?! Në këtë rrëfim të z.Naçi ka shumë gjëra interesante që nuk duam ti zbulojmë përpara se ta dëgjoni me vëmendje të madhe këtë video të mëposhtme.Gjëja më interesante mbetet se cfarë u thotë babai fëmijëve të tij t’i bëjnë pasi zemra e tij të ketë pushuar së rrahuri.Aty ka një gjë interesante që do ta kuptoni dhe do mahniteni se cfarë në fakt ai u kërkon krijesave të tij më të shtrenjta-fëmijëve.Por a do realizohet kjo qe u kerkon femijeve ?!Ndiqeni me vëmendje shpjegimin ne detaje/Faktiditor/.

 

https://www.youtube.com/watch?v=SV8sRJE05e8

Comments