Lufta e III Botërore shumë pranë. Amerika dhe Rusia presion njëra-tjetrës

176

Lufta e III Botërore shumë pranë. Amerika dhe Rusia presion njëra-tjetrës

Moebel THEMA

Marrëdhëniet mes Rusisë dhe SHBA-ve vijojnë të përkeqësohen. Amerikanët akuzojnë rusët se janë duke përgatitur civilët për luftë, duke ju dhënë instruksione për vlefshmërinë e bombave dhe maskave të gazit.

Në kundërpërgjigje të kësaj, CIA është duke përgatitur një sulm ndaj Kremlinit ku synimi është presidenti Putin.

Shumë ekspertë mbrojtjesh besojnë se Rusia nuk ka për qëllim të nisë një luftë, por të hedhë madhështinë e saj për të frenuar vendet perëndimore të mos ndërhyjnë në bombardimin e saj në Siri.

Comments