Lulzim Ismaili shpallet boksieri më i mirë në Maqedoni -FOTO

476


Lulzim Ismaili boksier i Klubit të Boksit “Shkendija” dhe nxënës i Gjimnazit “7 Marsi” është shpallur boksieri më i mirë i Maqedonisë në turneun” Gongu i artë” transmeton Faktiditor.ch..Kjo është si rezultat i punës së tij të jashtëzakonshme që po bën dhe sukseseve që ka treguar deri tani në duele të ndryshme në të cilët ka shpërfaqur shenjat e një kampioni të madh.Lulzim Ismaili është një boksier shumë i ri me një të ardhme të madhe në këtë sport masiv në ndërkohë që me sukses të madh është duke i mbrojtur edhe ngjyrat e Reprezentacionit të Maqedonisë./Faktiditor.ch/.

Comments