Mançevski: Propozim buxheti i Shkupit për vitin 2017 është katastrofal dhe johuman

173
damjan-mancevski-780x439

 

Në propozim-buxhetin për vitin e 2017, kryetari i Shkupit, Koce Trajanovski, nuk ka paraparë asgjë për mbrojtje shtesë të Shkupit nga vërshimet dhe katastrofat tjera natyrore.

Këtë sot e deklaroi Damjan Mançevski, nënkryetar i LSDM-së dhe koordinues i grupit këshillues të LSDM-së.

Sipas tij, propozim-buxheti pas të gjitha gjërave që i ndodhën Shkupit, jo vetëm që është katastrofal, por edhe jo human.

Ai gjithashtu tha se Shkupit, por edhe Maqedonisë u nevojiten ndryshime urgjente.

Comments