Maqedonasi e mbyt turistin francez në Australi

58

Moebel THEMA

auto_krimi1480668357

Maqedonasi 35 vjeçar, Pande Veleski, i lindur në Maqedoni, i cili aktualisht jeton në Melbourne të Australisë, është arresuar për shkak të akuzës për vrasjen e një francezit.

Veleski akuzohet për vrasjen e francezit 33 vjeçar, turist në qytetin veri të qytetit të vogël Connors, 100 kilometra nga Alice Springs.

Turisti francez dhe gruaja e tij ishin në një vizitë turistike në Connors. Po atëherë, Veleski nga tani për arsye të panjohura i është afruar dhe e ka goditur francezin në qafë. Ka hypur në makinë dhe ka ikur.

Image
Comments