Maqedoni: Sot mbërijnë donacionet humanitare hungareze

230

Paralajmërohen donacione edhe nga Austria, Sllovakia dhe Bullgaria

Përmes mekanizmit për mbrojtje civile të BE-së, Hungaria do të dërgojë në Maqedoni ndihmat e saja. Këto ndihma pritet që të arrijnë sot.

Drejtoria ër mbrojtje dhe shpëtim bën të ditur se pranim-dorëzimi i donacioneve do të bëhet nën praninë e ambasadorit hungarez në Maqedoni dhe përfaqësuesve të qeverisë së vendit.

Paralajmërohen donacione edhe nga Austria, Sllovakia dhe Bullgaria.

Comments