MARATONË REKREATIVE ME BIÇIKLETA NË KODRËN E DIELLIT

356

Në kuadër të Festivalit malor Kodra e Diellit sot do të mbahet maratonë rekreative malore me biçikleta.

Maratona është me gjatësi prej 59 kilometrave dhe do të fillojë në afërsi të qendrave për skijim në Kodrën  e Diellit. Priten afro 300 garues.

Comments