Masazhoni këtë pikë për 45 sekonda dhe ndjeni mrekullinë

241

 

pike

Ky masazhim mund të bëjë mrekullia për shëndetin. Ai ju ndihmon të lehtësoni dhimbjet e kokës, pagjumësinë, stresin etj.

Mjafton vetëm të vendosni gishtin tregues tek balli, tek pjesa mes vetullave, dhe ta masazhoni për 45 sekonda. Duke ushtruar presion tek kjo pikë, ju do të përmirësoni qarkullimin e gjakut, do të stimuloni sekretimin e substancave të trurit, që njihen si endorfina, të ulni tensionin e muskujve etj.

Për më tepër, kjo teknikë do t’ju ndihmojë që të qetësoheni, lehtëson dhimbjet e kokës, stesin, lodhjen kronike dhe dhimbjet e syve. Kjo  teknikë do t’ju ndihmojë gjithashtu të pastroni hundët e zëna.

Shtypni këtë pikë për të çlodhur shqisat dhe qetësuar mendjen dhe trupin. /gazeta shendeti/

Comments