Me çfar porosie vijnë tre eurodeputetët në Shkup?

192
Me çfar porosie vijnë tre eurodeputetët në Shkup?

Tre eurodeputetët, Ivo Vajgëll, Eduard Kukan dhe Knut Flekenshtajn nesër vizitojnë SHkupin, për të skenuar situatën aktuale parazgjedhore.

Ata gjithashtu do të realizojnë takime me liderët politik, sektorin civil si dhe me prokuroren speciale Katica Janeva.

Comments