Mijallkov i kërcënohen 5 vite burg

175

Mijallkov i kërcënohen 5 vite burg

Sasho Mijalkovit dhe Goran Grujevskit i kërcënohet dënimi me burg deri më 5 vjet, për shkak të dëshmive të reja në lëndën “Target” të Prokurorisë Speciale Publike.

Pas thuajse dy viteve nga zbulimi i aferës së përgjimeve, ka nisur që të zbulohet kush dhe pse ka përgjuar me mijëra politikan, gazetar dhe biznesmen. Sipas PSP-së, Sasho Mijalkovit dhe Goran Grujevski nga DSK-së që kanë urdhëruar përgjimin i kërcënohet dënimi me burg deri në 5 vite”, shkruan gazeta Fokus.

Comments