MPB: 585 shkelje të rekomandimeve shëndetësore

449

Gjatë natës së kaluar (01/02.06.2020) në gjithë territorin e shtetit 337 personave u janë dhënë vendime për izolim, derisa 62 të tjerë kanë nënshkruar vendim për vetizolim. Nga ana e zyrtarëve policorë janë kryer kontrollet e rregullta ndaj personave që veçmë gjenden në izolim dhe vetizolim , dhe nuk është evidentuar asnjë shkelje të kësaj mase.

Nga MPB-ja njoftojnë se gjatë ditës së djeshme është evidentuar se gjithsejtë 585 persona nuk kanë respektuar masën për mbajtjen e pajisjeve mbrojtëse, gjegjësisht maskës.

Comments