Ndërron jetë aktorja e njohur shqiptare

171

Ndërron jetë aktorja e njohur shqiptare

Moebel THEMA

Ka ndërruar jetë në moshën 88-vjeçare aktorja e njohur Melpomeni Çobani, ndërkohë që ditën e nesërme në Teatrin e Metropolit zhvillohen homazhet nga ora 12:00 deri në orën 14:00.

Melpomeni Çobani është ndër themelueset e Estradës në vitin 1952.

Aktorja është vlerësuar me titujt ‘Artist i Merituar’ dhe ‘Artist i Popullit’.

Comments