Nënkryetarja e degës së BDI-së në Studeniçan është nusja e Molla Sulës!

1,537

Në rrjetet sociale po qarkullojnë fotografitë nga kurorëzimi i kreut të BFI-së, Sulejman Rexhepi dhe bashkëshortes së tij të re.

Kurorëzimi është bërë në muajin e Ramazanit. Siç raportohet bashkëshortja e re e reisit Rexhepi është 50 vite më e re.

Comments