Nga nesër do të rriten çmimet e derivateve, ja sa do të bëhen

1,084

Me vendim të Komisionit Rregullator për Energjetikë, nga sonte çmimet me pakicë të benzinës EUROSUPER BS-95 dhe EUROSUPER BS-98 rriten për 1,50 denarë/litër, ndërsa çmimi me pakicë i EURODIZELIT (DE V) rritet për 2,50 den/ litër.

Moebel THEMA

Rritet çmimi me pakicë i vajit ekstra të lehtë për amvisëri (EL-1) për 2,00 denarë/litër.

Comments