Nimic vjen në Shkup në fund të javës

262

Përfaqësuesi i posaçëm i Kombeve të Bashkuara dhe ndërmjetësuesi për dallimet për emrin mes Maqedonisë dhe Greqisë, Methju Nimic deri nga fundi i javës punuese vjen në Shkup, publikoi Radio televizioni i Maqedonisë, duke iu referuar burimeve në Uashington.
27 Јуни 201714:58
nimic
Nimic do ta vizitojë vetëm Maqedoninë, por jo edhe Athinën. Janë paraparë takime me kreun shtetëror.

Nimici para disa javëve, në intervistë për një gazetë greke, deklaroi se zgjidhja e çëshjtes për emrin duhet të jetë lartë në agjendën e Qeverisë së re.

Comments