Nis protesta e studentëve para Ministrisë së Arsimit

160

Nis protesta e studentëve para Ministrisë së ArsimitProteste e meparshme e studenteve

Nis protesta e studentëve para Ministrisë së Arsimit për ligjin e arsimit të lartë, reformat penalizuese.

Por, studentët nuk po lejohen nga Policia t’i afrohen ndërtesës.

Ata thanë se kishin njoftuar për protestën e tyre dhe megjithëse Policia i lejoi, tashmë i pengon t’i afrohen godinës, “Armiqtë janë në godinat e ministrisë dhe jo në Polici,” tha një prej tyre.

Comments