NJË SHKUPJAN ËSHTË SULMUAR NË STACION TË AUTOBUSËVE

619

Tre persona të panjohur mbrëmë rreth orës 21:40 minuta kanë sulmuar një djalosh derisa ka qenë duke pritur autobus në rrugën “Dimitrija Çupovski” në Shkup.

Ashtu siç kumtoi MPB, njëri nga personat së pari e ka pyetur P.M. (19) se sa para ka, ndërsa prejse ai ua ka dhënë të gjitha 1.200 denarë që i pak pasur, i janë kërcënuar me thikë, duke i’a kërkuar orën. Djaloshi ka kundërshtuar, pas së cilës personat kanë ikur nga vendi i ngjarjes.

Ndërmeren masa për gjetjen e autorëve dhe për zbardhjen e tërësishme të rastit.

Comments