Një shoqëri që vret Gra dhe Fëmijë është e dështuar

592

Edhe një tjetër grua u vra u terrorizua në Diasporë Gjermani nga ish bashkëshorti i saj kriminel psikopat me mentalitet të mykur vrastar që mendon që gruaja është lodër pronë e tij .

Vrasje të tilla hasim vazhdimisht monstruoze në trojet tona dhe diasporë , dhe ka komentues poshtër që edhe i arsyetojnë këto terrore makabre madje dmth ne jemi shoqëri me prirje krimogjene .

Po ku ishit o “trima ” o ndyresira o fekalje kur digjeshin trojet tona ku i kishit baballaret e juaj ikanaka tuca e sot trima duke vrarë nënat motrat tona gratë dhe fëmijët .

Mandej del ministrja derdh lot krokodilli dalin disa feministe me para dhe thonë u krye aktiviteti protesta .

Pa ndërrimin e këtij mentaliteti këto gjëra kaq të dhimbshme nuk ndalen kurrë .

Erald Selca

Comments