Njeriu që jeton me ujqër (Foto)

351

Njeriu që jeton me ujqër (Foto)

80-vjeçari Werner Freund ka kohë që jeton me ujqër, dhe përgjatë jetës së tij ai ka sjellë rreth 70 ujqër në Parkun e Ujqërve në Merzig, Gjermani.

Kur filloi të rriste ujqër, ai fitoi besimin e tyre dhe bëri gjithçka me ta – madje shkoi edhe në gjueti me ta.

Ai është i lidhur aq shumë me ta, sa që ju ndihmon edhe në copëtimin e mishit që ua hedhë për të ngrënë, transmeton Gazeta Express.

Freund është bërë gjithashtu shumë i njohur në menaxhimin e ujqërve, në vendet ku ujqërit janë duke rrezikuar jetën e njerëzve.

Shikoni disa prej momenteve të tij me ujqër:

 

Comments