Njoftim me rëndësi për ata që frekuentojnë autostradën “Arbën Xhaferi”

331

Ministria e Infrastrukturës ka njoftuar se të dielen autostrada “Arbën Xhaferi” do të jetë e mbyllur nga ora 08:00 – 17:00 .

Sipas njoftimit, aty do të realizohen punimet në mirëmbajtjen e gypave të telekomit përgjatë urave.

Njoftimi i plotë:

Më 16 qershor 2020 (e diel), do të realizohen punimet në mirëmbajtjen e gypave të telekomit përgjatë urave në segmentin C3 Kyqja Doganaj – Hani i Elezit dhe atë në drejtimin: kyqja Doganaj -Hani i Elezit. Këto punime janë si vazhdimësi në kuadër të periudhës së garancionit të Autostrades R6 “Arbën Xhaferi”.Punimet do të zhvillohen nga ana e kompanisë “Bechtel-Enka”.Për kryerjen e këtyre aktiviteteve do të bëhet mbyllja e përkohshme e kësaj pjese të Autostradës, nga ora 08:00 – 17:00.

Pjesëmarrësit në komunikacion, gjatë kësaj kohe mund të shfrytëzojnë rrjetin e rrugëve nacionale dhe rajonale

Comments