Numër më i vogël protestuesish në Zveçan

138

Serbë lokalë po vazhdojnë të protestojnë në Zveçan, ku një numër më i vogël i protestuesve janë grumbulluar sot pranë ndërtesës komunale.

REL-i raporton se automjetet e Njësisë Speciale të Policisë së Kosovës janë parkuar pranë ndërtesës së Komunës, në rrugën ku gjendet shkolla dhe ku është e vendosur një tendë.

Comments