OSBE-ja do të ndihmojë Komisionin Shtetëror të Zgjedhjeve në trajnimin e administratës zgjedhore për përmirësimin e procesit zgjedhor dhe kthim në listën e zgjedhësve të votuesve që mbetën jashtë saj, njofton Alsat M.

Gjatë nënshkrimit të memorandumit për bashkëpunim, shefja e misionit të OSBE-së Nina Suomalainen tha që ata votues duhet të kenë mundësinë të votojnë në zgjedhjet e dhjetorit.

Konkretisht OSBE do të ndihmojë KSHZ – në me audio dhe video material që sipas tyre, do të rrisin kapacitetin e administratës zgjedhore.