Partitë në Maqedoni nuk dihet çfarë janë: Parti politike apo grupacion biznesi? (VIDEO)

177

Kjo është pjesa e dytë e serialit të shkurtër të SCOOP-it për financimin e partive politike. Ky episod e kërkon kufirin midis partisë dhe firmës. Ndiqeni!

Comments