Përkrahje e fuqishme për PDSH-në nga lagja Teteks e Tetovës (FOTO-LAJM)

179

Partia Demokratike Shqiptare (PDSH) dhe lideri i saj Menduh Thaçi të Premten në komunën e Tetovës vazhduan me programin e takimeve me strukturat e partisë. Takimi qendror u mbajt në lagjen teteks të Tetovës.

 

Comments