Plaku Mehas Hajrullai kërkon ndihmë (VIDEO)

201

Moebel THEMA

Plaku Mehas Hajrullai, nga fshati Gjurgjevisht i Gostivarit, po përjeton ditë të vështirë në këtë periudhë të ftohtë. Jeta e tij pothuajse ka humbur çdo kuptim, është i vetëm, pa familje, por fundja edhe ai ka të drejtë të jetëojë, por edhe kjo e drejtë i mohohet. Për të jetuar duhet buk, ujë dhe gjësende elementare, të cilët ai vështirë se i gjen.

Për më shumë ndiqeni videon:

Comments