Pollozhani: Universiteti ‘Nënë Tereza’ ofron arsim cilësor, pavarësisht kritikave

203

pollozhani

Pavarësisht nga kritikat të një pjese të ekspertëve, formimi i ri Universiteti të Nënë Tereza do të sigurojë cilësi dhe njohuri të nevojshme për stafin që të jenë konkurrues në tregun e punës, kështu është shprehur 24Vesti, Aziz Pollozhani – Rektor i Universitetit të Nënë Terezës dhe ish-ministër i Arsimit.

Pasi ata nuk kanë hapësirën universitare, ligjëratat e studentëve do të zhvillohen në ndërtesën e sindikatave në disa hapësira të Universitetit Shtul. Numri i vogël i studentëve të regjistruar Pollozhani tha, është për shkak të fillimit të vonuar të vitit akademik, por pritet që vitin e ardhshëm universiteti i ri për të tërhequr më shumë studentë.

Comments