Pozhari: Të votosh LSDM-në në Maqedoni, sikurse të votosh “Lista Srpska” në Kosovë

163

Moebel THEMA

xhevdet-pozhari-sakte-1

Analisti politik nga Kosova, Xhevdet Pozhari, ka shigjetuar shqiptarët që po përkrahin dhe po anëtarësohen në partitë maqedonase, transmeton Gazeta Lajm.

“Ta votosh si shqiptar i Maqedonisë LSDM’në apo cilëndo parti maqedonase, është njëjtë sikurse një shqiptar i Kosovës të votojë për Listën Srpska apo cilëndo parti serbe. Për më tepër të anëtarësohesh në një parti që instaloi antishqiptarinë në Maqedoni, do të thotë se nuk dallon me asgjë nga “Rrahman Morinat” e Kosovës”, ka shkruar Pozhari.

Comments