Prekëse: Para se ta lëshojnë Kosovën, dy vajzat e vogla përshëndeten me shokët e shoqet e klasës

79

Vazhdon migrimi i kosovarëve drejt vendeve evropiane.

Së fundi, një rast tjetër ikjeje është regjistruar, ku janë parë dy vajzat e vogla, Xhenisa dhe Almisa, teksa përshëndeten me shokët e shoqet, përcjell lajmi.net.

“Gurbeti të ndanë nga familja, shkolla, mësuesi si dhe shokët dhe shoqet e klasës … pra kjo është jeta !!”, shkroi mes tjerash ky familjar.

Shikoni postimin e plotë dhe videon gjithashtu:

Comments