“Premtime të pa mbajtura”, Rama ironi nga Brukseli: Ne shqiptarët s’jemi aq të mirë sa të dorëzohemi bukur

95

Me foton zyrtare nga samiti në Bruksel ku marrin pjesë liderët europiane, kryeministri Edi Rama ka përcjellë një mesazh të qartë.

Moebel THEMA

“Vend i bukur njerëz të këndshëm fjalë të bukura foto të bukura dhe imagjinoni sa më bukur mund të ishte nëse premtimet e bukura do të pasoheshin nga një dorëzim i këndshëm… Por ne shqiptarët nuk jemi aq të mirë sa të dorëzohemi bukur! Kështu që ne do të vazhdojmë dhe do të punojmë edhe më shumë për ta bërë Shqipërinë një anëtare të mirë të BE-së”

Vijon…

Comments