Prifti 60-vjeçar kryen marrëdhënie me 14-vjeçaren, ja arsyeja absurde që u la i lirë

406

Capture-130

Para disa kohësh u arrestua një prift 60-vjeçar, i cili kohët e fundit është lënë i lirë nga gjykata italiane. Policia e arrestoi nisur nga denoncimi se ai kishte kryer marrëdhënie seksuale me një të mitur.

Mirëpo gjykatësi e quajti marrëdhënien tyre jo “seks”, por dashuri dhe veprimi i tyre nuk mund të konsiderohej pedofili, pasi vajza kishte rënë në dashuri për priftin, i cili u ngarkua që të kujdesej për të pas vdekjes së prindërve të 14-vjeçares.

Gazeta Italiane “il Tempo” e quan absurd këtë veprim të gjykatës dhe shkruan se vajza është keqtrajtuar nga prifti dhe marrëdhënia seksuale përreth një viti ka qenë e detyrueshme, gjë që më pas e kishte bërë vajzën të paaftë mendërisht.

Comments