Publikohet axhenda për pritjen që do ti bëhet Majlinda Kelmendit 

187

 

majlinda kelmendi

Kampionia Olimpike, Majlinda Kelmendi nesër pritet të kthehet në Kosovë nga Rio.

Ministria e Kulturës Rinisë dhe Sportit ka publikuar agjendën e pritjes zyrtare për Kelmendin në Kosovë.

Kjo është agjenda për pritjen e Kelmendit:

17:40 – 18:00 Arritja: Adria Airways Frankfurt – Prishtinë.
18:00 – 18:10 Pritja:

– Z. Isa MUSTAFA – Kryeministër i Republikës së Kosovës,
– Familja e Majlinda Kelmendit
– Z. Kujtim SHALA – Zv. Kryeministër dhe Ministër i MRKS-së
– Znj. Vlora DUMOSHI – Shefe e Stafit të Kryeministrit
– Z. Shasivar HAXHIJAJ – Nënkryetar i Komitetit Olimpik
– Z. Sokol HAVOLLI – Shef i Kabinetit të Kryeministrit

18:10- 18:30 Salloni VIP 1

18:30 – 19:00 Konferenca për medie

19:00 – 19:30 Nisja nga Aeroporti Nderkombëtar Adem Jashari për në Prishtinë.

19:30 – 20:30 Parakalimi i Majlinda KELMENDIT me autobus të hapur nepër sheshet e Kryeqytetit.

20:30 – 21:30 Nisja për në Pejë.

Comments