Publikohet një FOTO e rrallë e Sabri Fejzullahut me Titon!

279

Në rrjetet sociale, është publikuar një foto e vitit 1979, ku shihen artistët e Kosovës në takim me ish-presidentin e Jugosllavisë, Josip Broz Titon në Hotelin Grand në Prishtinë.

E nga foto e publikuar shihet se këngëtari, Sabri Fejzulluahu ishte më i gëzuari për këtë takim. Nuk dihet, se ku është shkrepur dhe me çfarë rasti kjo foto… Anash shihen edhe artistë të tjerë.

Comments