Publikohet “Pasha Nanën tem”, kënga hit e Tiktokit

371

Kënga e cila u bë virale në Tiktok sapo është publikuar.

Behët fjalë për këngën, “Pasha Nanën tem..”.

Dardy dhe Zuna kanë paralajmëruar bashkëpunimin që një kohë.

Kënga është e shoqëruar me videoklip.

Comments