Rasti “Shuplakat”, Fetai: Pala mbrojtëse dhe gjykatësi kanë marrëveshje për anulim të seancës

157

Prokurorja speciale, Fatime Fetai, e cila e paraqet aktakuzën për dhunën në Komunën Qendër në vitin 2013, sot theksoi se hapur shihet që mes Gjykatës dhe palës mbrojtëse ka marrëveshje për qëllimin e vetëm – të anulohet seanca.
“Për atë tregojnë rrethanat që dokumentet e lëndës gjendet në periudhë të gjatë në Gjykatën e Apelit, ndërkaq kanë qenë të pranishëm të gjithë të akuzuarit që nuk ka ndodhur në një periudhë të gjatë. Edhe pse provuam kërkuan sqarim për dorëzimin e dokumenteve, nuk morëm përgjigje”, theksoi Fetai.

Ajo gjithashtu konfirmoi se PSP deri në fund të javës do ta njoftojë opinionin se deri ku janë procedurat që ata i udhëheqin

Comments